Lax i buljong med nudlar

Lax i buljong med nudlar

  0-15min       inte stark       Lätt     personer
För att få kraftigare smak tillsätt gärna hakad chili och riven ingefära.
Ingredienser
4bitar Laxfilé
7dl Fiskbuljong
4msk Blue Dragon Ostronsås
125g Blue Dragon Äggnudlar 300g
500g Blandade grönsaker, t ex svamp, tomat, lök och palsternacka
Färska örter t ex vattenkrasse och koriander
Så här gör du

1. 1. Lägg nudlarna i hett vatten och låt de ligga i 3 minuter, spola dem kalla. Låt sedan nudlarna rinna av.

2. 2. Strimla, klyfta och skär grönsakerna i fina bitar. Kok upp buljongen, lägg i grönsakerna och laxen och låt det sjuda försiktigt tills grönsaker och lax känns färdiga.

3. 3. Vänd försiktigt i nudlarna och smaka av med salt, peppar och ostronsås.

4. 4. Fördela lax, nudlar, grönsaker och buljong i tallrikar och dekorera med örter.

Du kanske också gillar