Om Blue Dragon

The East Made Easy

Vår passion är asiatisk mat, så om du är intresserad av att laga en traditionell asiatisk rätt har du kommit till rätt ställe. Vi har många spännande receptidéer för dig att utforska. Vi kan hjälpa dig att tillaga allt från en enkel och god wokrätt till mer äventyrliga rätter såsom nori maki.

Blue Dragon har fått sitt namn av den kinesiska symbolen för tur och lycka. Vårt företag startade för över trettio år sedan när vår grundare insåg att det inte fanns någonting i butikerna som kunde hjälpa dig som konsument att skapa genuina kinesiska rätter hemma. När han startade verksamheten bestod sortimentet av blygsamma fem produkter: sojasås, chilisås, böngroddar, bambuskott och vattenkastanjer. Några år senare tillkom äggnudlar, treminutersnudlar och olika wokpåsar. Sedan dess har Blue Dragon blivit helt och hållet asiatiskt. I Blue Dragons sortiment hittar du mat från Thailand, Kina, Japan och Vietnam, samtidigt som vi vidgar vårt kinesiska sortiment.

Vi är alltid intresserade av att höra från våra kunder. Vi skulle uppskatta om du ville berätta för oss vilka dina favoritrecept är, och när du har provat dem, vilka av dem som var mest framgångsrika. Har du tid att höra av dig till oss så kontakta oss via ”Kontakt”-fliken.

 Smaklig måltid!

Click to access the login or register cheese