Teriyakikyckling med vitlöksnudlar

En mild kycklinggryta med härligt vitlöksdoftande nudlar.

  0-15min       inte stark       Lätt     personer
Ingredienser
600g Kycklingfilé
400g Grönsaker i fina bitar, färska eller frysta
1st Blue Dragon Woksås Teriyaki
4nystan Blue Dragon Äggnudlar 300g
2st Klyftor vitlök
1bit Zucchini
Så här gör du

1. Tärna kycklingköttet i ca 1,5 x 1,5 cm bitar. Hetta upp lite olja i en kastrull, lägg i kyckling och grönsaker, låt det bryna i någon minut. Slå i woksåsen och låt det koka försiktigt i ca 20 min eller tills kycklingen känns mör.

2. Tillaga nudlarna enligt receptet på förpackningen. Finhacka vitlöken och strimla zucchini fint. Hetta upp lite olja i en wok eller stekpanna. Stek vitlök och zucchini på hög värme, vänd i nudlar och smaksätt med salt.

3. Servera teriyakikycklingen tillsammans med nudlarna och dekorera gärna med färska örter.

Du kanske också gillar