600g | Kycklingfilé | |
400g | Grönsaker i fina bitar, färska eller frysta | |
1st | Blue Dragon Woksås Teriyaki | |
4nystan | Blue Dragon Äggnudlar 300g | |
2st | Klyftor vitlök | |
1bit | Zucchini |
1. Tärna kycklingköttet i ca 1,5 x 1,5 cm bitar. Hetta upp lite olja i en kastrull, lägg i kyckling och grönsaker, låt det bryna i någon minut. Slå i woksåsen och låt det koka försiktigt i ca 20 min eller tills kycklingen känns mör.
2. Tillaga nudlarna enligt receptet på förpackningen. Finhacka vitlöken och strimla zucchini fint. Hetta upp lite olja i en wok eller stekpanna. Stek vitlök och zucchini på hög värme, vänd i nudlar och smaksätt med salt.
3. Servera teriyakikycklingen tillsammans med nudlarna och dekorera gärna med färska örter.