Recept på sushiris och Chili-mango dressing finns i receptbanken.
4dl | tillagat sushiris | |
2dl | tunt skivade råa betor | |
1msk | rapsolja | |
1msk | pressad citron | |
flingsalt och svartpeppar | ||
2st | avokado | |
2dl | strimlad pac choi | |
1dl | tunt skivad salladslök | |
8st | tunt skivade rädisor | |
4msk | rostade frön, t ex pumpa och solros | |
4msk | Blue Dragon Skivad ingefära | |
1ark | Blue Dragon Sushi Nori |
1. Marinera betorna i olja, citron, salt och peppar. Låt dem marinera i 5 minuter och sedan rinna av.
2. Dela, skala och kärna ur avokadon, skiva den sedan så tunt som möjligt och forma till en rund blomma. Smula noriarket i små smulor.
3. Lägg lite ris i botten på en skål och fortsätt med grönsaker, frön och tillbehör. Toppa med nori-smulorna och dressingen.