Kinesisk kycklingwok

En lättlagad kinesisk favorit.

  0-15min       inte stark       Lätt     personer
Ett enkelt sätt att höja smaken på dina wokrätter är att börja med en ”wok-startare”. Finhacka schalottenlök, vitlök och färsk ingefära. Slå lite olja i en het wok och börja med att steka de hackade grönsakerna några sekunder innan du fortsätter med de övriga ingredienserna.
Ingredienser
2nystan Blue Dragon Äggnudlar 300g
100g Kycklingkött, strimlat
200g Wokgrönsaker, färska eller frysta
1st Blue Dragon Woksås Hoisin & Vitlök
Så här gör du

1. Tillaga nudlarna enligt instruktionerna på förpackningen, låt dem rinna av.

2. Hetta upp lite olja i en wok eller stekpanna, lägg i kyckling och grönsaker, låt det bryna i någon minut. Slå i woksåsen och låt det koka försiktigt i ca 20 min eller tills kycklingen känns mör.

3. Salta efter smak och garnera med till exempel finstrimlad chili och örter.

Du kanske också gillar