2 st | stora äpplen, skalade och klyftade | |
2 msk | farinsocker | |
2 msk | smält smör | |
1 msk | kanel | |
Blue Dragon Spring roll wrappers (rispapper) | ||
2 msk | socker | |
3 msk | florsocker |
1. Sätt ugnen på 220 grader.
2. Blanda äpplen, farinsocker, 1 msk smör och kanel i en skål.
3. Ta en spring roll wrapp under varmt kranvatten tills den blir mjuk.
4. Lägg spring roll wrappen på en plan yta och lägg en sked med fyllning i mitten av arket.
5. Vik spring roll wrappen och lägg på ett bakplåtspapper på en plåt, fortsätta fylla wrappsen tills att fyllningen är slut.
6. Pensla varje knyte med smör och strö över lite socker.
7. Baka knytena i 15-20 min, glöm inte att vända dem efter halva tiden.
8. Serveras varma pudrade med lite florsocker - perfekt att äta med händerna!