Kokosmjölk 165 ml

Kokosmjölk används flitigt i många thailändska, malaysiska och indiska rätter. Kan tillsättas i heta curryrätter för att minska hettan och ger en krämig smak och konsistens till rätter så som soppor. Kokosmjölk kan även användas i grytor och till andra rätter istället för grädde och mjölk.

      inte stark
Det är lätt att göra asiatiska måltider gluten och laktosfria. Ris och glasnudlar är naturligt glutenfria, och kokosmjölk istället för vanliga mejeriprodukter ger laktosfri mat.
Näringsvärde
Näringsvärde per 100ml
Energi 647 kJ (154kcal)
Protein 1,4g
Kolhydrater 3,4g
- varav socker 2,1g
Fett 15,0g
- varav mättat fett 13,2g
Fiber 0,4g
Natrium <0,04g
Salt
Viktig information

Lämplig för vegetarianer och veganer. Lämplig för laktos- och komjölksallergiker.

ingredienser

Kokosnötextrakt (56%), vatten, stabiliseringsmedel: E466, emulgeringsmedel: E471, antioxidationsmedel: citronsyra.

Du kanske också gillar