Biff med bambuskott

  15-30min       inte stark       Lätt     personer
Ingredienser
400g strimlat nötkött, typ innanlår eller ryggbiff
1 dl Blue Dragon Hoisinsås
1 msk hackad färsk ingefära
1 tsk Blue Dragon Sesamolja
2 st vitlöksklyftor
0,5 st finhackad färsk chili
1 burk strimlade bambuskott
2 stånd broccoli
0,5 dl Blue Dragon Japansk soja
150g purjolök
150g morötter
matolja
pressad lime, flingsalt, peppar
4 portioner Blue Dragon Äggnudlar 300g
Så här gör du

1. Skär köttet i strimlor. Marinera i soja, hoisin sås, vitlök, ingefära och chilipeppar i minst 15 minuter.

2. Strimla purjolök och morötter, plocka broccolin i små buketter och låt bambuskotten rinna av.

3. Hetta upp matolja, stek köttet med marinaden ca 3-4 minuter, tag köttet ur pannan. Stek grönsakerna i några minuter och tillsätt sedan köttet. Smaksätt med sesamolja, lime, salt och peppar.

4. Tillaga nudlarna enligt instruktionerna på förpackningen.

5. Servera woken tillsammans med nudlar.

Du kanske också gillar